od pokój / noc
Rezerwuj Online
Szczegóły pobytu:
23.12.2022
- Uroczysta trzydaniowa kolacja serwowana
24.12.2022
- Bogate śniadanie
- Lekki dwudaniowy obiad
- Serwis kawowo-herbaciany z kruchymi ciasteczkami i owocami (w godz. 12:00 – 16:00)
- Dla najmłodszych – dekorowanie pierniczków
- Tradycyjna Kolacja Wigilijna w blasku świec z kolędami w tle
25.12.2022
- Uroczyste Świąteczne Śniadanie
- Całodzienny serwis kawowo-herbaciany z pałacowymi wypiekami i owocami (w godz. 12:00 – 18:00)
- Czterodaniowa obiadokolacja
- Wieczorem ognisko z pieczeniem kiełbasek i bigosem (uzależnione od warunków atmosferycznych)
26.12.2022
- Uroczyste Świąteczne Śniadanie
Ponad to na Życzenie Gości:
- Dodatkowa doba w promocyjnej cenie – 130 zł/os (w pokoju dwuosobowym)
- Pokoje w części Pałacowej – dopłata do pakietu - 100 zł/os/dobę
- Profesjonalne warsztaty winiarskie - Warsztaty winiarskie w XIX wiecznej pałacowej piwnicy (degustacja wyjątkowych win z różnych regionów świata i odmian winogron, rozpoznawanie win, ich rodzaje, aromaty i kolory, zasady podawania wina, dobór wina do potrawy, imienne certyfikaty dla uczestników) – Koszt Warsztatów dla 13 osób – 2200 zł
*Hotel zastrzega sobie prawo do odwołania pakietu ze względu na sytuację związaną z małą ilością rezerwacji. Informacja taka zostanie przekazana najpóźniej do 16.12.2022. W takim przypadku wszystkie koszty zostaną zwrócone.
Menu Kolacji Wigilijnej
Wigilijny opłatek na sianku
Dania serwowane:
- Zupa do wyboru:
Rybna z pomidorami i łezką śmietany
lub
Borowikowa podana z łazankami
- Smażony karp w chrupiącej panierce podany z gołąbkiem jaglanym oraz warzywnym ratatouille
- Ziemniaczki pieczone z ziołową nutą
- Aromatyczna kapusta wigilijna z duszonymi grzybami
- Złociste pierogi wigilijne zwieńczone kroplą oleju lnianego
- Barszcz z czerwonych buraków doprawiony aromatycznym czosnkiem i utartym majerankiem
Przekąski zimne
- Tatar ze śledzia marynowanego w ziołach podany z jabłkiem i cebulką
- Różyczki z łososia wędzonego z musem chrzanowym
- Smażone płaty rybne okryte duszonymi warzywami w sosie pomidorowym
- Jajka faszerowane wędzonym łososiem i pieczarkami
- Carpaccio z pieczonego buraka podane na rukoli z nutą octu balsamicznego
- Świąteczna Sałatka warzywna
- Mix kruchych sałat i świeżych warzywami z nutą sosu vinegrette
- Domowy pasztet z selera w zatoce sosu tatarskiego
- Chrupiące pieczywo, masło
Bufet słodki:
- Sernik
- Makowiec
- Ciasto czekoladowe z bakaliami
- Ciasto marchewkowe
Napoje:
- Kompot z suszu, woda mineralna,
- Soki, kawa, herbata
Dostępne pokoje
Pokój standard
Rezerwuj Online
Pokój Delux
Rezerwuj Online
Apartament
Rezerwuj Online