Podaruj prezent
Google Plus

Pakiet Sylwestrowo-Noworoczny 2017/2018

od 470 os. / 1 noc Rezerwuj Online

Bal Sylwestrowy przy akompaniamencie profesjonalnego

DJ-a prezentującego największe hity

330 zł za osobę

W cenie zapewniamy:



    • Dania serwowane
    • Bufet przekąsek zimnych
    • Bufet deserowy
    • Toast noworoczny
    • Pokaz sztucznych ogni
    • Butelka markowego wina lub wódki 0,5l/parę
    • Parking na terenie hotelu
    • 10% rabatu w restauracji Cristal
    • 20% rabatu w sklepie Winomaniak
    • Możliwość skorzystania z biblioteki pałacowej
    • Dostęp do Internetu WiFi w całym hotelu

    Ponadto na życzenie Gości:

    • 50% rabatu na dodatkową dobę hotelową z bogatym śniadaniem
    • Profesjonalne warsztaty winiarskie w dniu 01 lub 02.01.2016 - Warsztaty winiarskie w XIX wiecznej pałacowej piwnicy (degustacja wyjątkowych win z różnych regionów świata i odmian winogron, rozpoznawanie win, ich rodzaje, aromaty i kolory, zasady podawania wina, dobór wina do potrawy,imienne certyfikaty dla uczestników) – 66 zł/os
    • Gabinet masażu - Masaże oraz zabiegi kosmetyczne w gabinecie
    • Ognisko z pieczeniem kiełbasek, bigosem i grzanym winem
    • Kulig lub przejażdżka bryczkami – po malowniczej okolicy - zakończony ogniskiem

    Menu Nocy Sylwestrowej

    20:00   Aperitif

    • Kir Royal przygotowany na bazie wina musującego
    • Fantazyjne koreczki i kolorowe tartinki w towarzystwie marynowanego łososia z wód norweskich, domowego wypieku pasztety wzbogacone piklami, oliwkami i winogronami.

    21:00 Danie serwowane

    • Carpaccio z pieczonej dyni podane na rukoli z kozią bryndzą, prażonymi pestkami słonecznika, zwieńczone olejem z ostropestu
    • Rozgrzewająca zupa krem z zielonej cukinii z pietruszkowym chrustem i łezką kwaśnej śmietany
    • Confit z uda kaczego marynowanego w leśnych ziołach podane z  buraczkami Królowej Marysieńki i bazyliowym gnocchi
    • Tartaletki z mascarpone, karmelizowanymi figami i łezką musu z mango

    23:00 Danie serwowane

    • Złocisty sandacz podany na risotto z kurkami i chrupiącym szparagiem

    24:00 Toast Noworoczny

    • Wino musujące Cava Flor de Raim

    01:00 Danie serwowane

    • Gulasz z dziczyzny deglasowanej winem Merlo i pieczonymi warzywami

    02:00 Danie w kociołku

    • Tradycyjny Żur na zakwasie chlebowym robiony, z wędzonką, tartym chrzanem i wiejskim jajem

    Bufet z przekąskami zimnymi

    • Carpaccio z ośmiornicy na tapenadzie z czarnych oliwek i kiełkami rzodkiewki

    • Sushi maki w pięciu odsłonach: z krewetką, łososiem, ogórkiem, tykwą i awokado
    • Rolada szpinakowa faszerowana  łososiem wędzonym w zimnym dymie i suszonymi pomidorami
    • Filety śledziowe na różny sposób podane

    • Vitello Tonnato - plastry cielęciny w zatoce musu z tuńczyka
    • Paleta mięs faszerowanych w lekkiej galarecie
    • Tortilla faszerowana wędzonym kurczakiem i świeżymi warzywami
    • Befsztyk tatarski w towarzystwie marynowanych pieczarek, konserwowych ogórków i cebuli
    • Deski wędlin staropolskich i mięs własnego wyszynku

    • Indyk z owocami południa zanurzony w maladze
    • Kompozycja serów gatunkowych ułożona na suszonych owocach
    • Carpaccio z buraka podane na świeżej rukoli z chrupiącym bekonem i nutą octu balsamicznego

    • Mix sałat i świeżych warzyw z prażonymi pestkami dyni z letnim sosem vinegrette
    • Sałatka z gryczanym penne, szynką i pieczarkami zwieńczona tajskim dressingiem
    • Caprese - mozzarella z pomidorami w zatoce sosu ze świeżej bazylii

    Bufet z deserami

    • Patery owoców filetowanych
    • Ciasta pałacowego wypieku
    • Beza z bita śmietaną i świeżymi owocami
    • Owocowe desery pałacowego cukiernika

    Pakiet napoi

  • Kawa, wybór herbat

  • Woda, soki owocowe, napoje gazowane

Dostępne pokoje

Pokój standard os. / 1 noc od 470  Rezerwuj Online
Pokój Delux os. / 1 noc Rezerwuj Online
Apartament os. / 1 noc Rezerwuj Online
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij