Gift Voucher
Google Plus

Bal Sylwestrowy 2019/2020

From person / night Online Booking

Bal Sylwestrowo Noworoczny 2019/2020

Z Zespołem Instrumentalno Muzycznym:

Szafir z Mińska Mazowieckiego

Cena balu (bez noclegu) – 250 zł/os

Menu Nocy Sylwestrowej

20:00 Aperitif

20:30 Uroczysta Kolacja:

  • Naleśnik ze szpinakiem i fetą podany na salsie paprykowow pomidorowej
  • Tajska zupa z kurczakiem, mlekiem kokosowym i julienne z cukinii zwieńczona trawą cytrynową
  • Eskalopki z indyka podane z sosem śmietanowo kurkowym z ziołowymi kopytkami i carpaccio z kolorowych buraków
  • Tarta czekoladowa podana z kandyzowanymi wiśniami

23:00 Danie serwowane:

  • Pieczony dorsz podany na duszonych porach z kaszą bulgur i warzywami gotowanymi na parze

24:00 Toast Noworoczny

  • Cava Flor De Raim Brut D.O.

01:00 Danie serwowane

  • Flaczki z boczniaków z nutą imbiru i szczyptą lubczyku

03:00 Danie serwowane

  • Barszczyk czerwony podany z drożdżowym pasztecikiem

Bufet zimnych przekąsek:

  • Liście świeżego szpinaku w towarzystwie dojrzewającej szynki i płatków parmezanu
  • Kruche liście sałat w towarzystwie świeżych warzyw, czarnych oliwek, sera feta i sosu vinegrette
  • Mix sałat połączony z aromatycznymi ziołami i anchois
  • Sałatka hawajska na chrupiącym selerze pokryta soczystym ananasem
  • Tymbaliki drobiowe z kropelką octu winnego
  • Plastry schabu faszerowane musem chrzanowym w lekkiej galarecie
  • Indyk z owocami południa zanurzony w maladze
  • Galantyna z kurczaka otulona pistacjami i żurawiną
  • Skrzydełka kurczaka w chrupiącej panierce z dipem ziołowym
  • Śledź podany w sposób tradycyjny na cebuli z oliwą oraz w musie tatarskim
  • Sandacz w postaci rolady pływający w sosie kawiorowym
  • Łosoś wędzony ciepłym dymem z sosem jogurtowo-czosnkowym
  • Różyczki szynki dojrzewającej z melonem i nutą sosu żurawinowego
  • Deska obfitości staropolskich ( mięsa pieczone wg. przepisu z dworu królewskiego, wędliny szlacheckie z chrzanem i ćwikłą, warkocz aromatycznych kiełbas suszonych domowym sposobem oraz szynka podkomorzego na plastrach dojrzałego melona Cantalupa)
  • Kompozycja serów gatunkowych ułożona na suszonych owocach

Bufet deserowy

  • Patery filetowanych owoców
  • Domowego wypieku ciasta
  • Deserki pałacowego cukiernika

Napoje:

  • Soki owocowe: pomarańcz, grejpfrut, jabłko
  • Woda mineralna
  • Napoje gazowane: Coca Cola, Fanta, Sprite
  • Kawa espresso
  • Wybór herbat

Available Rooms

Standard Room Online Booking
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings.

OK, close