Podaruj prezent
Google Plus

Aktualności

PAKIET SYLWESTROWO NOWOROCZNY 2017/2018

Bal Sylwestrowy przy akompaniamencie profesjonalnego

DJ-a prezentującego największe hity

w cenie 330 zł za osobę

W cenie zapewniamy:

  • Dania serwowane
  • Bufet przekąsek zimnych
  • Bufet deserowy
  • Toast noworoczny
  • Pokaz sztucznych ogni
  • Butelka markowego wina lub wódki 0,5l/parę
  • Parking na terenie hotelu
  • 10% rabatu w restauracji Cristal
  • 20% rabatu w sklepie Winomaniak
  • Możliwość skorzystania z biblioteki pałacowej
  • Dostęp do Internetu WiFi w całym hotelu

Proponujemy pokoje:

  • 280 zł – pokój dwuosobowy typu Standard
  • 330 zł – Pokój dwuosobowy typu DeLux
  • 450 zł – Apartament

 W cenę pokoi wliczonej jest bogate Śniadanie Noworoczne

Ponadto na życzenie Gości:

  • 50% rabatu na dodatkową dobę hotelową z bogatym śniadaniem
  • Profesjonalne warsztaty winiarskie w dniu 01 lub 02.01.2016 - Warsztaty winiarskie w XIX wiecznej pałacowej piwnicy (degustacja wyjątkowych win z różnych regionów świata i odmian winogron, rozpoznawanie win, ich rodzaje, aromaty i kolory, zasady podawania wina, dobór wina do potrawy,imienne certyfikaty dla uczestników) – 66 zł/os
  • Gabinet masażu - Masaże oraz zabiegi kosmetyczne w gabinecie
  • Ognisko z pieczeniem kiełbasek, bigosem i grzanym winem
  • Kulig lub przejażdżka bryczkami – po malowniczej okolicy - zakończony ogniskiem

Menu Nocy Sylwestrowej

20:00   Aperitif

  • Kir Royal przygotowany na bazie francuskiego wina musującego Prince de Brabant Demi-Sec, Vin Mousseux
  • Fantazyjne koreczki i kolorowe tartinki w towarzystwie marynowanego łososia z wód norweskich, domowego wypieku pasztety wzbogacone piklami, oliwkami i winogronami.

21:00 Danie serwowane

  • Carpaccio z pieczonej dyni podane na rukoli z kozią bryndzą, prażonymi pestkami słonecznika, zwieńczone olejem z ostropestu
  • Rozgrzewająca zupa krem z zielonej cukinii z pietruszkowym chrustem i łezką kwaśnej śmietany
  • Confit z uda kaczego marynowanego w leśnych ziołach podane z  buraczkami Królowej Marysieńki i bazyliowym gnocchi
  • Tartaletki z mascarpone, karmelizowanymi figami i łezką musu z mango

23:00 Danie serwowane

  • Złocisty sandacz podany na risotto z kurkami i chrupiącym szparagiem  

24:00   Toast Noworoczny

  • Wino musujące Cava Flor de Raim

01:00 Danie serwowane

  • Gulasz z dziczyzny deglasowanej winem Merlo i pieczonymi warzywami

02:00 Danie w kociołku

  • Tradycyjny Żur na zakwasie chlebowym robiony, z wędzonką, tartym chrzanem i wiejskim jajem

Bufet z przekąskami zimnymi

  • Carpaccio z ośmiornicy na tapenadzie z czarnych oliwek i kiełkami rzodkiewki
  • Sushi maki w pięciu odsłonach: z krewetką, łososiem, ogórkiem, tykwą i awokado
  • Rolada szpinakowa faszerowana  łososiem wędzonym w zimnym dymie i suszonymi pomidorami
  • Filety śledziowe na różny sposób podane
  • Vitello Tonnato - plastry cielęciny w zatoce musu z tuńczyka
  • Paleta mięs faszerowanych w lekkiej galarecie
  • Tortilla faszerowana wędzonym kurczakiem i świeżymi warzywami
  • Befsztyk tatarski w towarzystwie marynowanych pieczarek, konserwowych ogórków i cebuli
  • Deski wędlin staropolskich i mięs własnego wyszynku
  • Indyk z owocami południa zanurzony w maladze
  • Kompozycja serów gatunkowych ułożona na suszonych owocach
  • Carpaccio z buraka podane na świeżej rukoli z chrupiącym bekonem i nutą octu balsamicznego
  • Mix sałat i świeżych warzyw z prażonymi pestkami dyni z letnim sosem vinegrette
  • Sałatka z gryczanym penne, szynką i pieczarkami zwieńczona tajskim dressingiem
  • Caprese - mozzarella z pomidorami w zatoce sosu ze świeżej bazylii

 

Bufet z deserami

  • Patery owoców filetowanych
  • Ciasta pałacowego wypieku
  • Beza z bita śmietaną i świeżymi owocami
  • Owocowe desery pałacowego cukiernika

PAKIET NAPOI

  • Kawa
  • Wybór herbat
  • Woda mineralna
  • Soki owocowe: pomarańcz, grejpfrut, jabłko
  • Napoje gazowane
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij